BOER YARASKY SPEELT FARMING SIMULATOR 22!

26
123

Vandaag speel ik voor de eerste keer de nieuwe Farming Simulator 22 waarin we onze eigen boerderij moeten onderhouden. Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –
● Lid worden voor extra’s op mijn kanaal! –

● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn Let’s Play Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn webshop –

​Op zoek naar nieuwe gaming gear? Check dan hier alle NACON-producten:
​Op zoek naar een goede gaming headset? Check dan hier alle NACON RIG-producten:

Welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal speel ik heel veel verschillende games. De meeste filmpjes zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houdt in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ en het belletje aan te zetten om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! – Yarasky

source

26 COMMENTS

  1. Welkom bij deze eerste Farming Simulator 22 video! Dit is een totaal andere game dan hetgeen wat ik normaal upload maar ik vind het zelf erg leuk, verfrissend en relaxed om te spelen dus wil je er meer van zien? Ram dan zeker op die 'like' knop en geniet ervan! 😀

  2. Geweldige serie Yarasky! Een tijdje geleden dacht ik nog: 'waarom speelt men deze game?' Totdat een collega er vol enthousiasme over vertelde en ik wat videos ging checken, waaronder deze dus. 1 maand, een stuur en fs22 later ben ik verslaafd..

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here