GROOTSTE JOHN DEERE TREKKER DIE ER BESTAAT!!! // Farming Simulator 22 #25

37
69

Afspeellijst –

Vandaag spelen wij opnieuw Farming Simulator 22 waarin we onze eigen boerderij moeten onderhouden. Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –
● Lid worden voor extra’s op mijn kanaal! –

● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn Let’s Play Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn webshop –

​Op zoek naar nieuwe gaming gear? Check dan hier alle NACON-producten:
​Op zoek naar een goede gaming headset? Check dan hier alle NACON RIG-producten:

Welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal speel ik heel veel verschillende games. De meeste filmpjes zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houdt in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ en het belletje aan te zetten om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! – Yarasky

source

37 COMMENTS

  1. doe meschien de laatste of een na laatste vidio niet knippen dat we echt kunnen zien hoeveel tijd je erin steekt en meschien is het leuk om de laatste aflevering heel lang te maken als een eind knaller

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here