DUIZENDEN AARDAPPELS OOGSTEN VOOR WINST! // Farming Simulator 22 #17

38
396

Afspeellijst –

Vandaag spelen wij opnieuw Farming Simulator 22 waarin we onze eigen boerderij moeten onderhouden. Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

● Abonneer om up-to-date te blijven! –
● Lid worden voor extra’s op mijn kanaal! –

● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn Let’s Play Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn webshop –

​Op zoek naar nieuwe gaming gear? Check dan hier alle NACON-producten:
​Op zoek naar een goede gaming headset? Check dan hier alle NACON RIG-producten:

Welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal speel ik heel veel verschillende games. De meeste filmpjes zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houdt in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ en het belletje aan te zetten om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! – Yarasky

source

38 COMMENTS

  1. Wie heeft de gouden tip? Ik heb FS22 op de xbox series X, en als je op sommige werktuigen zit staat er in het LB en RB menu waar je de werktuigen bediend helemaal onderaan: Controlegroep extra (1) dus dat betekent dat je er nog meer mee kan doen. Hoe activeer ik deze groep met de xbox controller?

  2. Hey yarasky niet slim van je door een persoon in te huren voor de aardappelen want je kan de machine aan de voorzijde en achterzijde tegelijk gebruiken en gewoon over het land rijden je hebt hier geen extra persoon voor nodig namelijk je rijd eerst een paar keer en weer tot dat de machine op de baan op komt van de aardappelen en dan pakt die ze op

  3. Weet iemand misschien hoe ik samen met een vriend voor een langere tijd 1 wereld kan spelen want elke keer kan hij niet joinen omdat die wereld er bij hem niet bij sta

  4. Dag Jan, er zijn Game cartridges in het spel. En dat is hetzelfde als collectibles, MAAR er zijn er maar 20 van en ik 1 game cartridges= 50 000 euro… en als je ze allemaal hebt heb je dus 1 miljoen euro.

  5. Joooo Jan, super leuke video’s door jou heb ik farming simulator ook gehaald. Alleen 1 vraag kan je niet 3x in de week farming uploaden of past het niet in de planning ❤️

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here