WERKEN OP EEN REGENACHTIGE DAG! // Farming Simulator 22 #40 (Nederlands)

50
341

TikTok:

Vandaag spelen wij opnieuw Farming Simulator 22 op de map Elmcreek waarin wij onze eigen boerderij moeten onderhouden. Vond je de video leuk? Ram dan op die ‘like’ knop!

Wil je Farming Simulator 22 kopen op de PC? Check dan deze link om mij extra te supporten: Season pass is hier beschikbaar:

Afspeellijst Farming Simulator 22 –

● Abonneer om up-to-date te blijven! –
● Lid worden voor extra’s op mijn kanaal! –

● Mijn Twitter –
● Mijn Twitch –
● Mijn Let’s Play Kanaal –
● Mijn Instagram –
● Mijn webshop –

​Op zoek naar nieuwe gaming gear? Check dan hier alle NACON-producten:
​Op zoek naar een goede gaming headset? Check dan hier alle NACON RIG-producten:

Welkom op mijn kanaal. Mijn naam is Jan oftewel Yarasky, op dit kanaal speel ik heel veel verschillende games. De meeste filmpjes zijn allemaal *live* opgenomen. Dit houdt in dat ik speel en praat tegelijker tijd! Allemaal bedankt voor het kijken en vergeet niet te ‘abonneren’ en het belletje aan te zetten om op de hoogte te blijven van mijn nieuwe video’s! – Yarasky

source

50 COMMENTS

  1. Heyy Jan ik hoop sat je deze comment nog leest maar hoe moet je dat fixen want ik speel namelijk ook op playstation 5 en ik heb het zelfde aandehand met de broeikas zoals jij had. Natuurlijk weer een super leuke aflevering en de 44 special komt nu echt dicht in de buurt!

  2. Jan zou miss is leuk zijn in thema van deze serie iets te doen bv de 10 rijkste boeren ter wereld opzoeken en video van maken of van de 10 grootste boerderijen een videos maken zou wel leuk zijn of de 10 grootste machines ???????

  3. Ik ben het spel ook gaan halen voor de ps4, maar kan het niet downloaden wegens een fout met de disc. Dit gebeurde mij 2x op dezelfde dag, ik ben het gaan halen in de mediamarkt. Nog iemand hier last van?

  4. hallo Jan ik heb een vraag als ik een boerderij start dan staan er altijd zo een domme vraagteken icoontjes en diepe putten als ik die gebouwen van de standaard boerderij sloop ik vraag me af hoe jij de boerderij hebt gestart

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here